Opinie o nas

  • 5 star review  Na prawdę polecam, paznokcie pięknie zrobione i do tego atmosfera bardzo sympatyczna ! :)

    Weronika Sobczak Avatar Weronika Sobczak
    15 January 2015

    5 star review  

    Marta Gwiazda Avatar Marta Gwiazda
    21 December 2017

    5 star review  

    Aleksandra Kuchowicz Avatar Aleksandra Kuchowicz
    6 January 2015

    5 star review  Polecam :) jakość i wykonanie paznokci na 5+

    Anna Chlebna Avatar Anna Chlebna
    17 December 2015
  • 5 star review  

    Donata Wietrzycka Avatar Donata Wietrzycka
    11 December 2014

    positive review  Bardzo Miła i Profesjonalna obsługa :) Wykonanie paznokci idealne i piękne :) Z pewnością będę wracać!

    Patricia Fran Avatar Patricia Fran
    13 November 2018

    5 star review  

    Victoria Siepielska Avatar Victoria Siepielska
    22 June 2016

    5 star review  Uwielbiam paznokcie i rzęski perfekcyjne

    Natalia Organiściak Avatar Natalia Organiściak
    14 July 2015
  • 5 star review  

    Marta Ziółkowska Avatar Marta Ziółkowska
    28 September 2015

    5 star review  

    Paulina Mrowińska Avatar Paulina Mrowińska
    17 June 2015

    5 star review  Mega profesjonalizm i precyzja ��� Polecam Wszystkim ��

    Anna Bloch Avatar Anna Bloch
    17 November 2016

    5 star review  Polecam!!! Pelen profesjonalizm,odrazu widac ze pani Paulina wie co robi.Dziekuje za piekne paznokcje i brwi.

    Monika Mielczarek Avatar Monika Mielczarek
    21 February 2018
  • 5 star review  Rewelacyjna atmosfera, pełen profesjonalizm, przemiła obsługa :) nawet najbardziej wymagający klient :) będzie zadowolony. A efekt końcowy powalający :)

    Marta Zaradzka Avatar Marta Zaradzka
    22 December 2014

    5 star review  Polecam z czystym sercem. Znakomicie wykonany zabieg, pełen profesjonalizm, przemiła obsługa. Samo naj, naj, naj!!! 5 pkt to stanowczo za mało ���

    AN NA Avatar AN NA
    14 July 2017

    5 star review  

    Kasia Schick Avatar Kasia Schick
    25 January 2016

    5 star review  Serdecznie zapraszam i polecam :) bardzo miła obsługa pełen profesjonalizm i produkty z najwyższej półki. Pozdrawiam :)

    Ania Ziółkowska Avatar Ania Ziółkowska
    9 January 2015
  • 5 star review  Pani Paulina w swoim portfolio napisała , ze chce „robić” piękno i przyznam szczerze, ze cudownie jej to wychodzi. Jestem bardzo zadowolona z jej pracy, spod jej rak wyszły przepiękne rzęsy. Obsługa profesjonalna, konkretna, dbająca o każdy detal. Przyjemnie wejść do profesjonalnego i pięknego salonu , dodatkowo ogromne podziękowanie za to ze znalazła pani dla mnie czas i wolny termin pomimo napiętego grafiku. 100% jakości, gdybym mogła wystawić więcej gwiazdek to z pewnością bym to zrobiła. Polecam każdemu kto ceni sobie jakość w najlepszym wydaniu.

    Klaudia Cisławska-Kwapich Avatar Klaudia Cisławska-Kwapich
    29 September 2018

    5 star review  Makijaż permanentny brwi na najwyższym poziomie. Bezboleśnie, w miłej atmosferze i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona, Paulinka zrobiła ze mnie nową mnie � �

    Dorota Jaworska Avatar Dorota Jaworska
    22 October 2017

    5 star review  

    Klaudia Kujawa Avatar Klaudia Kujawa
    25 December 2014

    5 star review  

    Beata Nawrocka Avatar Beata Nawrocka
    15 March 2017
  • 5 star review  

    Kamila Bomba Avatar Kamila Bomba
    6 August 2016

    5 star review  Serdecznie zapraszam i polecam :) bardzo miła obsługa pełen profesjonalizm jeszcze raz gorąco i z czystym sumieniem polecam ��

    Kasia Kasiula Kasiulka Avatar Kasia Kasiula Kasiulka
    18 July 2018

    5 star review  

    Marzena Miksza Avatar Marzena Miksza
    3 February 2015

    5 star review  Jestem bardzo zadowolona z efektu świetna atmosferaPolecam gorąco!!!

    Małgosia Zywert Avatar Małgosia Zywert
    28 December 2015
  • 5 star review  Mistrzyni �� makijażu permanentnego � było przemilo i FACHOWO. Serdecznie polecam wszystkim paniom ktore cenią swój czas i chcą zawsze miec estetyczne brwi� ��

    Małgorzata Janiszewska Avatar Małgorzata Janiszewska
    27 August 2017

    5 star review  

    Joanna Pospiech Avatar Joanna Pospiech
    8 October 2017

    positive review  Serdecznie polecam? Pełen profesjonalizm i niewiarygodne efekty??

    Anita Dominiak Avatar Anita Dominiak
    16 October 2018

    5 star review  

    Anna Śliwińska Avatar Anna Śliwińska
    3 February 2017
  • 5 star review  

    Ania Świtalska Avatar Ania Świtalska
    9 June 2017

    5 star review  

    Andżelika Klimka Avatar Andżelika Klimka
    22 October 2015

    5 star review  

    Ewa Noskowicz Avatar Ewa Noskowicz
    21 July 2015

    5 star review  

    Karina Biedronka Avatar Karina Biedronka
    8 December 2014
  • 5 star review  

    Ania Wawrzyniak Avatar Ania Wawrzyniak
    27 May 2015

    5 star review  

    Katarzyna Spychalska Avatar Katarzyna Spychalska
    28 December 2014

    5 star review  Najbardziej sympatyczna kosmetyczka, z jaką miałam do czynienia � profesjonalna, zdolna, a przede wszystkim pozytywna�� opieka pełna klasa. Wykonane brwi - cudeńka!! Nic tylko czekać na efekty końcowe. Gratuluję zdolności i lekkości w prowadzeniu ręki. Polecam w 100% !!���

    Maja Rosińska Avatar Maja Rosińska
    28 August 2017

    5 star review  

    Dominika Tutak Avatar Dominika Tutak
    16 April 2016
  • 5 star review  Korzystajac z uslug tego salonu ,z pewnocia kazda kobieta wyjdzie zadowolona. Mialam okazje skorzystac z mikrodermabrazji , swietnie udzielone informacje, zbieg dobrany do potrzeb skory jak I klienta, Pani wykonujaca zabieg , Mila I precyzyjna� Polecam to miejsce z calego serca...� Do Zobaczenia �

    Natalia Wroblewska Avatar Natalia Wroblewska
    8 December 2017

    5 star review  

    Paulina Skrzypczak Avatar Paulina Skrzypczak
    12 December 2014

    positive review  💓💓 Wspaniała obsługa i profesjonalne podejście do klienta 😻

    Iza Kotlarska Avatar Iza Kotlarska
    8 December 2018

    5 star review  Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz efektu,pełen profesjonalizm. Pierwsza wizyta w tym salonie ale zapewne nie ostatnia. Polecam wszystkim. Jeszcze raz dziękuję

    Ewelina Barańska Avatar Ewelina Barańska
    8 January 2018
  • 5 star review  A ja dodam MEGA x2 :) Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

    Asia Gospodarek Avatar Asia Gospodarek
    2 April 2015
  • 5 star review  Jak najbardziej polecam :)

    Monika Przybylska Avatar Monika Przybylska
    29 December 2014
  • 5 star review  Na prawdę polecam, paznokcie pięknie zrobione i do tego atmosfera bardzo sympatyczna ! :)

    Weronika Sobczak Avatar Weronika Sobczak
    15 January 2015
  • 5 star review  Polecam z czystym sercem. Znakomicie wykonany zabieg, pełen profesjonalizm, przemiła obsługa. Samo naj, naj, naj!!! 5 pkt to stanowczo za mało ���

    AN NA Avatar AN NA
    14 July 2017
  • 5 star review  Polecam! ☺Perfekcyjne wykonanie i miła atmosfera

    Daria Durska Avatar Daria Durska
    14 July 2015
  • 5 star review  Polecam!:) Idealne podejście do wymagającego klienta;)

    Paulina Wójcik Avatar Paulina Wójcik
    3 July 2015
  • 5 star review  Dziękuję bardzo za stylizacje rzęs:) pełen profesjonalizm:):) polecam!!:):)

    Weronika Jarząbek Avatar Weronika Jarząbek
    30 January 2017
  • 5 star review  Gorąco polecam ;) piękniejszych paznokci nie miałam :*

    Wiktoria Górna Avatar Wiktoria Górna
    20 May 2015
  • 5 star review  Polecam :)

    Przybylska Alicja Avatar Przybylska Alicja
    19 December 2014
  • 5 star review  Polecam serdecznie! :)

    Natalia Adamczyk Avatar Natalia Adamczyk
    25 August 2015

Dziękujemy Wam

To dla nas bardzo ważne, wiedzieć, co o nas sądzicie! :)

Przyjdź,

poznaj nas bliżej

Każdy z naszych pracowników dostarczy 
usługi najwyższej jakości.

Pochwalisz się, że u nas byłaś?

poczuj się piękniejsza

Poinformujemy cię o nowościach i promocjach